Prijzen

1 les per week 185 euro / jaar (incl 10€ lidgeld)
2de les per week + 135 euro / jaar
3de les per week + 105 euro / jaar
UNLIMITED CARD (ongelimiteerd) 460 euro / jaar (incl 10€ lidgeld)
Kinderdans (4-5 jarigen: 45min les) 150 euro / jaar (incl 10€ lidgeld)
BBB/ stretching volwassenen – 10 beurtenkaart**
80 euro / kaart (incl 10€ lidgeld)

Jaarlijks lidgeld*
10 euro / jaar

* het jaarlijks lidgeld is verplicht bij alle formules (éénmalig voor een heel seizoen), dekt de verzekering lichamelijke ongevallen en administratieve kosten.

** de 10 beurtenkaarten blijven 4 maanden geldig


KORTINGEN 2019-2020


1. Vroege dansA!pen - korting

Bij inschrijving vòòr 16 JUNI 2019 krijg je bij dansA!pen vzw 10 euro korting. 2 redenen:

  1. voor ons geen onbeklimbare berg werk begin september en
  2. begin september is een financiële loodzware maand voor ouders met kinderen en volwassenen die zèlf hun nieuwe hobby (lees maar levensstijl) zoeken.

Hiermee komen we tegemoet aan beide noden. Geniet ervan zolang geldig. Het online-betalingssysteem gaat vanaf 16 Juni automatisch de prijzen aanpassen. Wees dus op tijd !


2. Bring a friend - korting

Zorg jij er persoonlijk voor dat er een vrienden, kennissen, familie zich inschrijven bij dansA!pen ? Dan genieten jullie beide van 10 euro korting.

Praktische info: Vergeet niet aan vrienden, kennissen en familie om hun vriendschap te laten gelden op het inschrijvingsformulier zodat wij de korting kunnen toepassen.

Deze korting kan niet via het online-systeem maar u bent het wel tegoed ! Hebben alle vrienden ingeschreven en betaald? Geef ons een seintje en wij storten u uw kortingen terug!


3. Studentenkorting- opgelet deze korting is Niet cumuleerbaar met andere kortingen

Studenten allen welkom bij dansA!pen ! Dit jaar opnieuw werken wij samen met universiteit en hogeschool. Ga snel om je sportsticker en geniet van 20% korting op alle lessen! meer info op: http://www.sportsticker.be/sportsticker/. Zo betalen studenten 145€ all-in i.p.v 185€ voor 1 les per week tot midden Juni.


4. Mutualiteitsbijdrage

Uw ziekenfonds voorziet in een bijdrage op het inschrijvingsgeld tussen 12,5€ en 30€ (afhankelijk van het ziekenfonds waarbij U bent aangesloten) voor ieder persoon uit uw gezin. Dit, nadat u onderstaande formulier afprint, zo volledig mogelijk zelf invult (kleefbriefje aanbrengen), de verklaring door ons laat handtekenen en het ingevulde formulier opstuurt naar uw specifieke mutualiteit. Dit kan al reeds vanaf de aanschaf van een 10 beurtenkaart!

Hieronder de documenten die U dient te printen (link openen, printen en eventueel terugkeren naar de vorige pagina):


5. OMNIO-OCMW steun

OMNIO-OCMW-klanten (stad Antwerpen) kunnen voor hun inschrijving en/of danskledij een bijdrage terugkrijgen tot maximaal € 200,00 per jaar. U betaalt dansA!pen vzw het totaal bedrag en vraagt terugbetaling door het invullen en indienen van het aanvraagformulier ondersteuning lidgeld sport- en beweegaanbieders dat te vinden is op www.antwerpen.be/teamvrijetijd.

Meer info bij Sporting A, Damplein 31, 2060 Antwerpen. (terugbetaling binnen de 2 weken; op=op); +32 (0)3 270 31 30

link stad Antwerpen:

https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/sporting-a/detail/team-vrije-tijd-leidt-naar-het-vrijetijdsaanbod-van-de-stad

het formulier:

https://assets.antwerpen.be/srv/assets/api/download/d9cfff6a-4bad-4994-8092-632b9fe8b05e/Aanvraagformulier%20ondersteuning%20lidgeld%20sport.pdf